|
|
1.Punčové
rezy
Charakteristika
:
Cesto urobené z týchto surovín: Cukor, vajcia, múka,
fondant, marmeláda, rumová aróma (E 110, E 122), citrónová aróma
(E 104), kyselina citrónová (E 330)
Trvanlivosť:
3dni
Hmotnosť:
30g
|
|
|
2.Kokosová
roláda
Charakteristika:
jemná roláda plnená kokosovou múčkou.
Trvanlivosť:
3 dni
Hmotnosť: 55g
|
|
|
3.Francúzska
kocka
Charakteristika:
Pudingovo šľahačková chuť, doplnená chuťou listového korpusu a čokoládovej
polevy.
Trvanlivosť:
3dni
Hmotnosť: 60g
|
|
|
4.Tiramisu
Charakteristika:
jemné cesto plnené kávovou plnkou a piškótami, poliate čokoládou.
Trvanlivosť:
4dni
Hmotnosť: 60g
|
|
|
5.Čokoládový
špic
Charakteristika:
základ špicu tvorí Bufler, celý je poliaty tmavou cukrárenskou
polevou. Pod polevou je hladká náplň čokoládovej farby a stred
je naplnený polotuhým krémom. Chuť a vôňa je jemná, doplnená
príchuťou likéru.
Trvanlivosť:
3dni
Hmotnosť: 40g
|
|
|
6.Bratislavská
kocka
Charakteristika:
obdĺžnikový rez na vrchnej, spodnej strane poliaty tmavou cukrárenskou
polevou. Na reze sú dve vrstvy piškótového korpusu, spojené tenkou
vrstvou džemu. Na povrchu je rovnomerne nanesená vrstva svetložltého
krému.
Trvanlivosť:
3dni
Hmotnosť: 60g
|
|
|
7.Kávové
zrno
Charakteristika:
tuhý krém je obalený modelovacou hmotou a obliaty tmavou cukrárskou
polevou. Chuť a vôňa je výrazne kávova.
Trvanlivosť:
5dní
Hmotnosť: 40g
|
|
|
8.Kokosky
Charakteristika:
výrobok okrúhleho tvaru máčaný v kokose. Chuť a vôňa
je jemne kokosová.
Trvanlivosť:
2dni
Hmotnosť: 50g
|
|
|
9.Dvojfarebná
kocka
Charakteristika:
na povrchu je zložená s bielej a hnedej čokolády.
Trvanlivosť:
4dni
Hmotnosť: 30g
|
|
|
10.Jahodový
zákusok
Charakteristika:
plnený piškótami, obložený jahodami
Trvanlivosť:
2dni
Hmotnosť: 40g
|